29.9.2020

Edellisen lukuvuoden jäsenyydet vanhenevat syyskuun lopussa – Uusi OSAKOn jäsenyys Kide.appissa

OSAKOn viime lukuvuoden jäsenyydet ovat voimassa enää syyskuun ajan. Voit uusia jäsenyytesi Kide.appissa osoitteessa: https://kide.app/products/6d90c5ea-e924-408b-b0e9-1d052495bdb9. Jos et ole vielä tilannut opiskelijakorttia, voit tehdä sen samassa osoitteessa.

Voit halutessasi hankkia tilauksellesi myös postituksen. Maksettuja jäsentarroja voi hakea OSAKOn toimistolta Linnanmaalta sen aukioloaikoina ma-to klo 10–16. Perjantaisin olemme suljettuna. Lisäksi tarroja saa OSASTO ry:n toimistolta Kontinkankaalla. He päivittävät aukioloajoistaan viikoittain somekanavissaan (IG ja FB) @osastory.

Jos tilauksen tekemisessä ilmenee haasteita, tavoitat meidät päivystysaikoina myös verkkosivujemme chatin kautta: http://www.osakoweb.fi/. Voit myös tulla piipahtamaan toimistolla, niin autamme sinua mielellämme navigoimaan tilausprosessin läpi. Tulethan toimistolle vain terveenä.

Lisätietoja opiskelijaeduista löydät esimerkiksi tältä sivulta http://www.osakoweb.fi/opiskelijakortti-ja-jasenedut/. Lisäksi kerromme opiskelijakortin hyödyistä tässä blogitekstissä: http://www.osakoweb.fi/oamkin-uusi-opiskelija-nain-tilaat-opiskelijakortin/.  

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!