Hae OSAKOn hallitukseen 2019

Opiskelijakunnan hallitukseen valitaan uudet edustajat vuodelle 2019 uuden edustajiston järjestäytymiskokouksessa marraskuun lopussa. Nyt haussa on innokkaita ja aktiivisia hallituslaisia, jotka ovat valmiita kehittämään OSAKOn toimintaa ja kehittymään samalla itse vaikuttamistyön, tapahtumajärjestämisen tai yhteisöviestinnän osaajiksi!

OSAKOn hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, 1-2 varapuheenjohtajaa ja neljästä kuuteen jäsentä. Heidän tehtävänään on opiskelijakunnan toiminnan toteuttaminen käytännön tasolla arjessa, kuten esimerkiksi tapahtumien järjestäminen, tuutoritoiminnan järjestäminen sekä kulttuuritoiminnan koordinointi Oamkin vaihto-opiskelijoille. Lisäksi hallitus edustaa Oamkin opiskelijoita viikoittain monissa eri työryhmissä.

Hallitukselle maksetaan palkkiota kesä- ja heinäkuuta lukuun ottamatta ympäri vuoden. Palkkio vastaa noin opintotuen ja yleisen asumistuen suuruista summaa kuukausittain. Vaikka OSAKOn hallitus onkin työhallitus, hallitustyön ohessa ehtii myös opiskella. Hallituksen lisäksi toimintaa pyörittää opiskelijakunnan työntekijät.

Uudet hallituslaiset määrittelevät itse omat vastuualueensa hallituksen järjestäytymiskokouksessa. Tämän vuoksi esimerkiksi nykyiset vastuualueet eivät ole pysyviä, vaan jokainen hallituksen jäsen saa muodostaa itselleen mieluisen kokonaisuuden yhteisesti sopimalla. Voit katsoa hallituksen yhteystiedoista, miten vastuualueet ovat tänä vuonna jakautuneet.

Uuden hallituksen perehdyttäminen tapahtuu joulukuun ja tammikuun aikana.

Jos sinulla on kysymyksiä hallitustoiminnasta tai hausta, ota rohkeasti yhteyttä OSAKOn porukkaan.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää sähköpostitse tiistaihin 27.11. klo 23.59 mennessä osoitteeseen osako@osakoweb.fi.

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!