Hyvinvointituutoriksi hakeminen

OSAKO hakee uusia hyvinvointituutoreita keväällä tai syksyllä tulevalle lukuvuodelle. Hyvinvointituutorit ovat opiskelijakunnan, kaikkien opiskelijoiden ja henkilökunnan sekä Oulun korkeakoululiikunnan käytettävissä. Hyvinvointituutoritoimintaan kaivataan vuosittain mukaan uusia toimijoita. Hyvinvointituutoriksi voi hakea jokainen Oulun ammattikorkeakoulun opiskelija, joka tuntee mielenkiintoa toisten opiskelijoiden ohjaamista kohtaan. Huomaathan, että opintopisteen voi hakea vain jo tuutorkoulutuksen käynyt opiskelija. Hyvinvointituutoreiden hakuaika on vuosittain aina keväällä tai syksyllä. Hausta ilmoitetaan OSAKOn nettisivuilla, opiskelijatiedotteessa sähköpostitse, OSAKOn ständeillä sekä koulun käytäville ilmestyvissä mainoksissa. Hyvinvointituutoriksi valitut koulutetaan keväällä tai syksyllä järjestettävissä koulutusiltamissa.

Hyvinvointituutorin toimikausi on yhden lukuvuoden mittainen. Palkkioksi työstään he saavat opintopisteen (+1 op tuutorointiin), haalarimerkit ja puolenvuoden sporttipassin tai saman arvoisen kulttuuripalkinnon. Hyvinvointituutorituutorit voivat myös osallistua tuutoreille järjestettäviin pikkujouluihin ja tutustumisiltoihin. Lue lisää hyvinvointituutoroinnista Hyvinvointituutori-oppaasta.

Hakuaika

Hyvinvointituutoroinnin hakuaika on auki seuraavan kerran vuonna 2018.

Opintojaksot

Hyvinvointituutoroinnista voit saada + 1 opintopisteen vertais-, kv- tai monimuototuutorointiin. Lue lisätietoja laajasta vertausohjauksesta täältä.

Lisätietoja

Lisätietoja hyvinvointituutoroinnista voit kysyä OSAKOn vertaisohjauksen ja koulutuksen asiantuntijalta tai sosiaalipoliittiselta vastaavalta. Yhteystiedot löydät täältä.