Mikä opiskelijakortti on?

Opiskelijakunnan jäsenenä saat virallisen ja valtakunnallisen opiskelijakortin, SAMOK-opiskelijakortin. Kortti on samalla myös OSAKOn jäsenkortti. Kortilla todistat olevasi opiskelija ja saat käyttöösi kaikki ne edut ja alennukset, jotka sinulle opiskelijana kuuluvat.

Kortin voit tilata otettuasi opiskelupaikan vastaan ja Oamkin lisättyä tietosi opiskelijarekisteriin. Oamkin opiskelijana voit saada kortin ainoastaan OSAKOn kautta. Kortti on voimassa, kun siinä on kuluvan lukukauden tai -vuoden tarra. Tarra on merkki opiskelijakunnan jäsenyydestä.

Seuraavina vuosina tarvitset korttiisi vain uuden lukukausi- tai lukuvuositarran. Syyslukukauden tarra on voimassa seuraavan tammikuun loppuun ja kevään tarra seuraavan syyskuun loppuun asti. Koko lukuvuoden tarra on voimassa seuraavan vuoden syyskuun loppuun.

Ensimmäisen vuoden opiskelijat saavat opiskelijakortin mukana Oulun kaupungin kulttuurisetelin, jolla pääsee tutustumaan edullisesti tai jopa ilmaiseksi kaupungin tarjoamiin kulttuurielämyksiin.

Ehdot kortin saamiselle

Voit tilata opiskelijakortin, mikäli täytät seuraavat ehdot:

  1. Suoritat ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää amk-tutkintoa.
  2. Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle.
  3. Liityt jäseneksi omaan opiskelijakuntaasi.