Oamkin koulutusalajärjestöt

Kultti ry

Kultti on kulttuurialan – viestinnän, musiikin ja tanssin – opiskelijoiden koulutusalajärjestö. Kultti valvoo opiskelijoidensa etuja, järjestää tapahtumia ja myy edullista kahvia ja teetä legendaarisessa kahvihuoneessaan Kotkantien kampuksen kulttuurialan siiven toisessa kerroksessa. Kultin toimisto löytyy kahvihuoneen välittömästä läheisyydestä.

Yhteystiedot:
kultti(a)students.oamk.fi
Facebook

Luva ry

Luva on luonnonvara-alan opiskelijoiden koulutusalajärjestö. Luva huolehtii opiskelijoiden arjen asioista, toimii opiskelijoiden äänitorvena, järjestää tapahtumia ja huolehtii suhteista Suomen muiden ammattikorkeakoulujen luonnonvara-alan opiskelijoihin. Luvan toimisto ja kahvihuone löytyy Oamkin kansainvälisten palveluiden läheisyydestä Kotkantien kampuksen 1. kerroksen F-siivestä.

Yhteystiedot:
luva.hallitus(a)gmail.com
Facebook

OSASTO ry

OSASTO on sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden koulutusalajärjestö. Se pyrkii tekemään jäsentensä opiskelusta kitkattomampaa sekä kehittämään opiskelijoiden yhteisöllisyyttä järjestämillään tapahtumilla. OSASTOn toimisto löytyy Kontinkankaan kampuksen Louhi-rakennuksen pääaulasta.

Yhteystiedot:
osasto.ry(a)gmail.com
Facebook

OTE ry

Oamkin tekniikan opiskelijat on jäsenmäärältään koulutusalajärjestöistä suurin. Se ajaa tekniikan opiskelijoiden asioita ja etuja Oamkissa. OTE pyörittää Kotkantien kampuksen pääaulan nurkassa myymälää, jossa voi ostaa opiskelutarvikkeita ja pikkuevästä sekä ottaa kopioita. Järjestön toimisto löytyy myymälän lähettyviltä.

Yhteystiedot:
www.otery.net
Facebook

OTRO ry

Liiketalouden opiskelijoiden koulutusalajärjestö on jäsentensä eduvalvoja ja linkki opiskelijoiden ja opettajien välillä. OTRO haluaa tehdä Teuvo Pakkalan kadun kampuksen opiskelijoiden elämästä mieluisampaa ja helpompaa. OTROn toiminnan näkyvin puoli on kampuksen kellarissa sijaitseva Café Càrma, jonka vierestä löytyy myös järjestön toimisto.

Yhteystiedot:
www.otrory.fi
Facebook

Kansainväliset opiskelijajärjestöt

ESN Oulu

Erasmus Student Network (ESN) on voittoa tavoittelematon kansainvälinen opiskelijajärjestö. Se edustaa kansainvälisiä opiskelijoita ja tarjoaa työkaluja kulttuurien ymmärtämiseen ja itsensä kehittämiseen. ESN Oulu järjestää mm. retkiä, bileitä ja Café Lingua -kielikahvilatoimintaa.

Yhteystiedot:
esnoulu.org

AIESEC

AIESEC on nuorten johtama kansainvälinen vapaaehtoisjärjestö, joka toimii yli 126 maassa. AIESECin kautta  18-30 vuotiaat nuoret voivat lähteä työharjoitteluun ja vapaaehtoistyöhön ulkomaille.

Yhteystiedot:
aiesec.fi

Alumnitoiminta

Oamkin alumnit ry

Oamkin alumniyhdistys on Oamkista valmistuneiden ja siellä työskentelevien yhdistys. Se järjestää säännöllisesti jäsentensä yhteydenpitoa edistäviä illanviettoja ja tarjoaa ammattikorkeakoululle tietoa koulutuksen kehittämiseksi.

Yhteystiedot:
alumni(a)oamk.fi
Oamkin alumnitoiminnan verkkosivut
Facebook

Työelämätoiminta

Kulttuuriosuuskunta Osuma

Osuma on Oamkin kulttuurialan opiskelijoiden osuuskunta, joka perustettiin vuonna 2012 edistämään kulttuurialan opiskelijoiden työllistymistä omalle alalle ja toimeentulon helpottamista. Osuma on tuotantoyhtiö, joka myy opiskelijoiden osaamista tilaajille. Osuman toimisto löytyy Kotkantien kampuksen toisesta kerroksesta.

Yhteystiedot:
info(a)osuuskuntaosuma.fi
www.osuuskuntaosuma.fi
Facebook

OIO ry

Oulun insinööriopiskelijat OIO ry on Insinööriopiskelijaliitto IOL:n Oulun alueella toimiva paikallisyhdistys. Sen tehtävänä on jäsenistönsä ammatillisten, yhteiskunnallisten ja muiden asioiden ajaminen paikallisella tasolla. Lisäksi se vuokraa saunatiloja opiskelijahintaan. OIO:n toimisto löytyy Kotkantien kampuksen kolmannesta kerroksesta.

Yhteystiedot:
hallitus(a)oio.fi
oiory.insinoori.fi
Facebook

Trapesti Oy

Trapesti on vuonna 2003 perustettu opiskelijayritys, joka toimii Teuvo Pakkalan kadun kampuksen kellarikerroksessa. Se tarjoaa markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä digitaalisen median palveluita. Toiminnassa hyödynnetään Oamkin opiskelijoiden vahvuuksia ja sen tavoitteena on opiskelijoiden työelämäyhteyksien ja liiketaloudellisen osaamisen edistäminen.

Yhteystiedot:
info(a)trapesti.fi
www.trapesti.fi
Facebook

Ultra ry

Oulun Tradenomiopiskelijayhdistys Ultra ry on tradenomiopiskelijoiden etujärjestö ja Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n jäsenyhdistys. Se tähtää opiskelijoiden työelämävalmiuksien parantamiseen ja tarjoaa myös opiskelijatapahtumia. Ultran toimisto löytyy Teuvo Pakkalan kadun kampuksen kellarikerroksesta.

Yhteystiedot:
ultra-hallitus(a)students.oamk.fi
www.ultrary.fi
Facebook