OSAKO hakee yritysyhteistyökoordinaattoria

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO hakee osa-aikaista yritysyhteistyökoordinaattoria.

OSAKOn yritysyhteistyökoordinaattorina pääset luomaan uusia, vahvistamaan jo olemassa olevia yritysyhteistyösuhteita ja näkemään kättesi jäljen suoraan työssäsi! OSAKO hakee joukkoonsa oma-aloitteista, reipasta tekijää ja hyvää tyyppiä, jonka työnkuvaan kuuluu yhteistyösopimusten neuvotteleminen opiskelijakunnalle ja erilaisten paikallisten opiskelijaetujen neuvotteleminen opiskelijakunnan jäsenille.

Hakijalta odotetaan myynti- ja markkinointihenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Työsuhde on määräaikainen, jonka kesto on neuvoteltavissa. Työtuntimäärästä sovitaan työhön valittavan henkilön kanssa, mutta kuitenkin niin, että työtunteja tulee kuukaudessa olla vähintään 10 tuntia. Palkka on tuntimäärään perustuva (12e/h). Työajat ovat joustavia ja niistä neuvotellaan työhön valittavan henkilön kanssa, minkä vuoksi työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohelle. Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot tulee lähettää osoitteeseen emma.salminen@osakoweb.fi otsikolla ”Yritysyhteistyökoordinaattori” perjantaihin 21.12.2018 mennessä. Valinta suoritetaan tammikuun alussa. Haastattelukutsut haastatteluun valituille lähetetään joulukuun aikana. Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen, kuitenkin viimeistään tammikuun 2019 loppuun mennessä.

Lisätietoja antaa OSAKOn hallituksen puheenjohtaja 2019 Emma Salminen (040 5522462, emma.salminen@osakoweb.fi).

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!