OSAKOn tapahtumat ja matkat

Opiskelijakunta järjestää vuosittain useita tapahtumia kuten bileitä, liikunta- ja hyvinvointitapahtumia, bänditapahtumia ja retkiä. Jäsenet pääsevät kaikkiin OSAKOn järjestämiin tapahtumiin muita edullisemmin, joskus jopa kokonaan ilmaiseksi. Tietoa tulevista tapahtumista löydät tapahtumakalenterista ja erityisesti Facebook-sivultamme.

Paikalliset edut Oulussa, Raahessa ja Oulaisissa

  • Julkiset kulttuuri- ja liikuntalaitokset kuten teatteri, uimahallit ja museot
  • Paikallisliikenteen kuukausikortti
  • Haalarit, kirjat, kahvilatuotteet ja kopiokortit koulutusalajärjestöiltä
  • Opiskelijakortti toimii myös kirjastokorttina Oamkin kampusten ja Oulun kaupungin kirjastoissa
  • Muut paikalliset edut

Liikennekoulu Kaakinen

Liikennekoulu Kaakiselta Oulusta 5 % alennus vain OSAKOn jäsenille.

Opiskelijoiden liikuntaliitto

Myös Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) kautta saat useita etuja. OLL on neuvotellut opiskelijoille alennuksia moniin valtakunnallisiin liikuntatapahtumiin. Muihin OLL:n neuvottelemiin etuhin pääset tutustumaan täällä.

Lakimiespalvelut

Asianajajat Katri Mäkinen ja Johanna Kenakkala tarjoavat OSAKOn jäsenille asianajajaneuvontaa kaikissa opiskelijoiden kohtaamissa oikeudellisissa ongelmissa. Yhteyttä voi ottaa joko puhelimitse tai sähköpostitse.

OSAKOn jäsenille on varattu oma puhelinpäivystysaika, jolloin asianajajiin voi olla yhteydessä maksutta. Varsinaisissa toimeksiantosuhteissa pyritään selvittämään opiskelijan oikeus maksuttomaan oikeudenkäyntiin. Puhelinpäivystys palvelee osakolaisia jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina kello 16-18.

Asianajaja Katri Mäkinen, Asianajotoimisto Katri Mäkinen Oy     
puh. 040 503 9874, katri.makinen(at)katrimakinen.fi, www.katrimakinen.fi

Asianajaja Johanna Kenakkala, Asianajotoimisto Johanna Kenakkala
puh. 040 592 2100, aajohannakenakkala(at)gmail.com, www.johannakenakkala.fi

Lisäksi OSAKOn jäsenet ovat oikeutettuja saamaan ilmaista lakimiesneuvontaa rikos- ja perheoikeudellisissa asioissa asianajotoimisto Hautala & Wallén-Leinosta. Lakimiesneuvonta annetaan sähköposti- ja puhelinneuvontana. Lisäksi opiskelijat voivat saada 10 % alennuksen normaalihintaisista asianajotoimiston veloitushinnoista erikseen sovittavissa toimeksiantosuhteissa.

Asianajotoimisto Hautala & Wallén-Leino Oy
Kirkkokatu 10 A 1, puh. 044 515 9847, toimisto(at)hwl.fi