OSAKOn tiimeissä suunnitellaan tapahtumia ja tempauksia sekä keskustellaan ajankohtaisista asioista. Tiimiläiset voivat myös ottaa kantaa asioihin, joihin toivovat parannusta, sekä tehdä esimerkiksi tutustumisretkiä yhdessä. Tiimit ovat avoimia kaikille OSAKOn jäsenille.

Tiimit kokoontuvat OSAKOn toimistolla, ellei toisin ilmoiteta. Koulutusalajärjestöjen toimijat kutsutaan henkilökohtaisesti mukaan oman sektorin tiimiin.

Liikunta- ja hyvinvointitiimi

Liikunta- ja hyvinvointitoimitiimi on noin viisi kertaa vuodessa kokoontuva kaikille kiinnostuneille avoin foorumi. Paikalle saa tulla ihan kuka vain kertomaan omista tarpeistaan, huolistaan tai muista päähän pälkähtävistä asioista! Tiimissä puhutaan rennolla otteella opiskelijoiden hyvinvoinnista. Asiasta kiinnostuneiden kanssa keskustellaan mm. tapahtumista, terveydestä, ilon aiheista sekä vaikkapa mahdollisista epäkohdista kampuksilla. Tiimissä voidaan myös suunnitella erilaisia liikunta- ja hyvinvointitapahtumia sekä toteuttaa projekteja. Kaikki ideat otetaan innolla vastaan!
Lisätietoa: OSAKOn hallitus (ks. henkilökohtaiset vastuualueet)

Kansainvälisyystiimi

OSAKO toivottaa kaikki kansainvälisistä asioista kiinnostuneet, kansainväliset opiskelijat, kv-tuutorit sekä koulutusalajärjestötoimijat mukaan tiimiin! Yhdessä suunnittelemme tapahtumia ja tempauksia, kehitämme kv-opiskelijoiden ohjausta ja opetusta sekä vapaa-ajan toimintaa entistä laadukkaammaksi. Palautetta toivotaan niin ammattikorkeakoulun kuin opiskelijakunnankin toiminnasta. Kv-tiimi kokoontuu noin neljä kertaa lukukaudessa, ja tarjolla on aina pientä purtavaa.

Lisätietoa: OSAKOn hallitus (ks. henkilökohtaiset vastuualueet)

Kestävän kehityksen tiimi

Kestävän kehityksen tiimi kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa ja on kaikille avoin. Tiimi pitää osallistujat ajan tasalla Oamkin ja OSAKOn ympäristöasioista sekä antaa mahdollisuuden osallistua ja antaa palautetta.

Lisätietoa: OSAKOn hallitus (ks. henkilökohtaiset vastuualueet)

Koulutuksen kehittämisen tiimi

Kun haluat sanoa sanottavasi opintojaksoista, opetuksesta, harjoittelusta ja muista koulutukseen liittyvistä asioista, palautteesi kerää OSAKOn koulutuksen kehittämisen tiimi eli tuttavallisemmin KOKE-tiimi. Tiimistä asiat kulkevat opiskelijakunnan kautta esimerkiksi Oamkin opintoasioiden työryhmään, tutkinto-ohjelmatiimeihin tai asianosaisille henkilöille.

KOKE-tiimissä käydään läpi ajankohtaisia asioita ja kysellään kuulumisia kampuksilta. KOKE-tiimi järjestää palautekampanjoita ja tiedottaa opiskelijoita oikeuksistaan. Tiimi on avoin keskustelufoorumi koulutusalajärjestöjen koulutuspoliittisille vastaaville, koulutusohjelmatiimiläisille ja kaikille muille koulutuksen kehittämisestä kiinnostuneille.

Lisätietoa: OSAKOn hallitus (ks. henkilökohtaiset vastuualueet)

Kulttuuritiimi

Kuukausittain kokoontuvassa kulttuuritiimissä pääset mukaan suunnittelemaan erilaisia opiskelijatapahtumia. Mukana tiimin toiminnassa ovat erityisesti koulutusalajärjestöjen kulttuurivastaavat ja tuutorit, mutta myös kaikki muut opiskelijakulttuurista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Lisätietoa: OSAKOn hallitus (ks. henkilökohtaiset vastuualueet)

Tuutoritiimi

Tuutoritiimissä käsitellään Oamkin tuutoritoimintaan liittyviä asioita, suunnitellaan tuutorikoulutuksia ja keskustellaan ajankohtaisista tuutoriasioista. Tuutoritiimi toimii linkkinä OSAKOn ja koulutusalajärjestöjen sekä sitä kautta kampusten välillä.

Tuutoritiimin puheenjohtajana toimii OSAKOn koulutussihteeri. Tiimin jäseniä ovat koulutusalajärjestöjen tuutorivastaavat, jonka lisäksi tiimiin ovat tervetulleita kaikki tuutoritoiminnasta kiinnostuneet. Tiimi kokoontuu noin kerran kuukaudessa.

Lisätietoa:
OSAKOn koulutussihteeri Anne Kurkela