Olipa sinulle aikaa yksi ilta tai koko vuosi, voit olla mukana opiskelijakunnan toiminnassa!

Haluan pitää hauskaa, tutustua uusiin ihmisiin ja oppia uutta

TAPAHTUMAT. OSAKO järjestää vuoden aikana useita erilaisia tapahtumia. On baaribileitä, alkoholittomia illanviettoja, urheilullisia tempauksia ja kansainvälisiä koko perheen retkiä. Jokaiselle löytyy jotakin! Kannattaa seurata erityisesti Facebook-sivuamme.
OPISKELIJAPROJEKTIT. Järjestä opiskelukaveriesi kanssa opintomatka tai perusta vaikka koripallojoukkue tai lautapelikerho. OSAKO voi osallistua projektisi kustannuksiin.

Haluan edistää opiskeluyhteisöni hyvinvointia

TUUTOROINTI. Perus-, kv- ja/tai hyvinvointituutorina pääset auttamaan muita ja tienaat samalla opintopisteitä.
TUTKINTO-OHJELMATIIMIT. Tuo opiskelijoiden ääni kuuluville oman tutkinto-ohjelmasi suunnitteluryhmässä. Myös tästä toiminnasta opintorekisteriisi napsahtaa opintopisteitä.

Haluan vaikuttaa asioihin

OSAKON TIIMIT. Kiinnostipa sinua sitten opiskelijakulttuuri, kansainvälisyys, ympäristöasiat, liikunta ja hyvinvointi, tuutorointi tai koulutuksen kehittäminen, OSAKOn tiimeissä tutustut muihin samanhenkisiin opiskelijoihin. Tiimeissä pääset sekä tekemään juttuja käytännössä että ottamaan kantaa ajankohtaisiin asioihin.
EDUSTAJISTO. Edustajistossa olet mukana tekemässä opiskelijakunnasta sen jäsenten näköistä. Edustajiston jäsenenä voit jatkaa samalla opintojasi.

HALLITUS. Hallituslaisena pääset tekemään hommia Oamkin opiskelijoiden eteen täysipäiväisessä, palkkiollisessa luottamustoimessa.

VAALILAUTAKUNTA. Vaalilautakunnassa olet mukana järjestämässä mm. edustajistovaaleja.
OPISKELIJAEDUSTAJAT. Ole opiskelijoiden äänitorvi Oamkin hallinnossa!