Tapahtuman kuva
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tour d’Oulu 2019

elokuu 28 @ 2:00 pm - elokuu 29 @ 4:00 am

Tervetuloa Ouluun!

Opiskelijakunta OSAKO toivottaa kaikki uudet opiskelijat tervetulleiksi Tour d’Ouluun! Kyseessä on päihteetön rastisuunnistus, jonka aikana tutustut uusiin opiskelukavereihisi sekä Oulun kaupunkiin.

Lähtö suunnistukseen tapahtuu kello 14.00 Rotuaarilta. OSAKOn porukka on Rotuaarilla jakamassa karttoja klo 16.00 asti, joten ei haittaa, vaikka ette ryhmänne kanssa ihan alkuun kerkeäisikään. Osa rasteista on ulkona, joten muistakaa pukeutua sään mukaisesti.

Ei ole väliä, ookko nää Oulusta vai muualta tullu, sillä Oulu näyttää jokaiselle osallistujalle uusia puolia itsestään. Ilmoittautuminen suunnistukseen tapahtuu ryhmänne tuutorin kautta. Varmistathan siis tuutoriltasi, että ryhmänne on varmasti mukana! Tuutoreille on välitetty ilmoittautumisohjeet, ilmoittautumislinkki tässä: https://link.webropolsurveys.com/S/729F35BDB7962D6A

Rastien jälkeen hauskanpito jatkuu kaikkien opiskelijoiden (niin aloittavien kuin vanhojenkin) osalta Viihdemaailma Ilonassa klo 22.00 alkaen. Ilonassa myös julistetaan ja palkitaan suunnistuksen voittajajoukkue.

MITÄ: Päihteetön kaupunkisuunnistus ja jatkobileet
MISSÄ: Lähtö Rotuaarilta, rastit Oulun keskustan alueella ja jatkobileet Ilonassa
MILLOIN: 28.8.2019 rastisuunnistus klo 14–19 ja jatkot Ilonassa klo 22
MIKSI: Tutustutaan opiskeluryhmään ja –kaupunkiin
LIPUT: Päivän rastisuunnistus on ilmainen. Jatkobileiden liput ennakkoon 3/6€ ja ovelta 5/8€. Osta lippusi täältä: http://bit.ly/tourdoulu2019

Lisätietoa tapahtumasta saat tuutoriltasi. Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä myös OSAKOon, joko Facebookin kautta tai sähköpostilla/puhelimitse (jussi-tapio.selkala@osakoweb.fi / 050 317 4937)

 

Tiedot

Alkaa:
elokuu 28 @ 2:00 pm
Loppuu:
elokuu 29 @ 4:00 am
Tapahtumaluokka:

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!