Uuden
opiskelijan
opas

OSAKOn opas lukuvuodelle 2019–2020

Tervehdys uusi oamkilainen!

rehtori

Tervetuloa yhteisölliseen Oamkiin!


Onnittelut opiskelupaikasta ja lämpimästi tervetuloa meidän oamkilaisten joukkoon! Oamkissa saat opiskella ja olla juuri sellainen kuin olet. Haluamme rohkaista sinua luottamaan itseesi, omiin kykyihisi ja unelmiisi. Olen varma, että saat opiskeluaikanasi uusia ystäviä ja kontakteja. Oulun ammattikorkeakoulu koetaan yhteisöllisenä opiskelupaikkana, jossa korkeakouluyhteisön jäsenet tukevat toisiaan. Me oamkilaiset teemme joka päivä parhaamme, että opintosi sujuvat jouhevasti. Vaikeidenkaan asioiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Muista, että henkilökuntamme on täällä sinua varten!

OSAKO, opiskelijakuntasi

tynskän työntö

OSAKO eli Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on Oamkin opiskelijoiden oma yhteisö. OSAKOn tärkein tehtävä on ajaa Oamkin opiskelijoiden etua. Lisäksi OSAKO tarjoaa jäsenilleen useita palveluja ja järjestää erilaisia tapahtumia ja tempauksia.

Opintotuki

tynskän työntö

Opintotukea voidaan myöntää ammattikorkeakouluun hyväksytylle, päätoimisesti opiskelevalle ja taloudellisen tuen tarpeessa olevalle opiskelijalle. Opintotuki muodostuu opintorahasta ja opintolainan valtiontakauksesta. Opiskelijat kuuluvat myös yleisen asumistuen piiriin.

Oulun kaupunginjohtajan tervehdys

päivi laajala

Tervetuloa Ouluun!


Olet valinnut opiskelukaupungiksesi Suomen viidenneksi suurimman kaupungin, Oulun. Ensimmäiset hetket uudessa kaupungissa ja uusien opintojen parissa ovat tärkeitä ja ikimuistoisia. Ne palautuvat mieleen vielä vuosienkin päästä, ja siksi toivon, että Sinulle nämä hetket ovat täynnä mielenkiintoisia ja mukavia asioita.

Oulaisten kaupunginjohtajan tervehdys

hannu kaartinen

Onnittelut Sinulle, olet aloittamassa opintoja Oulun ammattikorkeakoulun terveysalan Oulaisten yksikön opiskelijana. Olet jatkamassa sitä opiskelijajoukon ketjua, joka sai alkunsa vuonna 1983. Tuolloin alkoi ensimmäinen, väliaikaiseksi luokiteltu sairaanhoitajakoulutus Oulaisissa 32 opiskelijan toimesta.MAINOS

proliitto-mainos