Oamkin opiskelijajärjestöt

haalaririvi

Oulun ammattikorkeakoulussa toimii opiskelijajärjestöjä, jotka keskittyvät oman koulutusalansa opiskelijoiden asioiden ajamiseen ja yhteishengen luomiseen yhteistyössä opiskelijakunta OSAKOn kanssa. Jokaisella kampuksella on yksi tai useampi opiskelijajärjestö. Osa opiskelijajärjestöistä tarjoaa myös myymälä- ja kahvilapalveluja. Opiskelijahaalarit, joista ammattikorkeakoulun opiskelijat tunnistavat toisensa opiskelijatapahtumissa, voit hankkia oman alasi koulutusalajärjestöltä.

Kultti ry

Linnanmaan kampus: viestinnän, tanssin ja musiikin koulutus

kultin logo

Kultti ry on kulttuurialan – musiikin, tanssin ja viestinnän – opiskelijoiden ikioma koulutusalajärjestö. Kultti valvoo etujasi ja mikä tärkeintä, järjestää aktiviteetteja sekä koulupäivien aikana että vapaa-ajalla.

Liittymällä OSAKOon voit samalla liittyä maksutta Kultti ry:n jäseneksi ja saada Kultin jäsenedut. Jäsenyydestä on paljon hyötyä: saat esimerkiksi kulttuurialan viininpunaiset haalarit halvemmalla!

Kultin toimistolta saat tapahtumaliput, haalarit sekä apua ja tukea askarruttaviin asioihin. Toimisto löytyy muiden koulutusalajärjestöjen toimistojen tapaan Linnanmaan kampuksen 5D-siiven toisesta kerroksesta. Jotta toimiston palvelut olisivat kulttilaisia lähempänä, järjestää hallitus toimiston ständinä ajoittain kulttuurialan yksikössä 7E-siiven toisessa kerroksessa. Seuraa ilmoittelua Kultin Instagramista @kulttiry.

Kultti järjestää monenlaista kivaa tapahtumaa lukuvuoden aikana. Perinteisiä, jokavuotisia tapahtumia ovat esimerkiksi syksyllä järjestettävä rastisuunnistus sekä kevään Latotanssit ja Grillikauden avajaiset yhdessä Luva ry:n kanssa. Kultin toimintaan kuuluvat oleellisena osana myös saunaillat.

Kultin toimintaa pyörittävät hallitus ja toimihenkilöt, joka valitaan syksyisin vuodeksi kerrallaan. Kaikki ovat tervetulleita mukaan Kultin toimintaan – hallituksen jäsenenä tai osallistumalla aktiivisesti toimintaan. Hallituksen jäsenet tunnistat sinisistä kulttihuppareista, nykäise rohkeasti hihasta tilanteessa kuin tilanteessa!

Oamkin kulttuurialan opiskelijat ry, Kultti
Linnanmaan kampus, siipi 5D, 2 krs.
kultinhallitus@gmail.com
facebook.com/kulttiry
Instagram: @kulttiry

Haalarien väri: viininpunainen

kultin haalarit

Luva ry

Linnanmaan kampus: luonnonvara-alan koulutus

luvan logo

Luva ry on Oamkin luonnonvara-alan opiskelijoiden koulutusalajärjestö. Luva ry:n hallitus ja jäsenistö koostuu maaseutuelinkeinojen (agrologi) opiskelijoista. Jäseneksi voi liittyä veloituksetta samassa yhteydessä, kun liittyy opiskelijakunta OSAKOn jäseneksi.

Luva järjestää tapahtumia yhdessä OSAKOn ja muiden koulutusalajärjestöjen kanssa, mutta myös omia saunailtoja ja retkiä. Lisäksi Luva osallistuu muiden agrologiopiskelijoiden vuosittain järjestämiin Syyskisoihin sekä Nuijaturnaukseen. Syyskisoissa lajina on perinteisesti sähly ja Nuijaturnauksessa lentopallo. Pelaamisen lisäksi olennaisena osana on verkostoituminen, sillä kokoontuuhan kisoissa saman katon alle toistasataa saman alan opiskelijaa ympäri Suomen. Suurella kampuksella koulutusalajärjestön ääni pyritään saamaan kuuluviin myös päättävälle taholle asti. Luva ry huolehtii monista opiskelijan arkeen kuuluvista asioista ja toimii opiskelijoiden äänitorvena tutkinto-ohjelmien ja luonnonvara-alan koulutuksen kehittämisessä.

Ota rohkeasti yhteyttä, yhteystiedot löytyvät someistamme, tai nykäise hihasta, jos näet meitä kampuksilla! Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Seuraa meitä myös somessa!

Oulun ammattikorkeakoulun luonnonvara-alan opiskelijat Luva ry
Linnanmaan kampus, siipi 5D, 2 krs.
luva.hallitus@gmail.com
facebook.com/luvary
Instagram: @luvaryvirallinen

Haalarien väri: metsänvihreä ja viljankeltainen

luvan haalarit

OSASTO ry

Kontinkankaan kampus: sosiaali- ja terveysalan koulutus

osaston logo

OSASTO ry on koulutusalajärjestö, joka ajaa Oamkissa sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden etua. OSASTO tekee yhteistyötä opiskelijakunta OSAKOn kanssa ja tarjoaa palveluitaan opiskelijakunnan jäsenille palvelupisteellään. Kun tilaat opiskelijakortin ja liityt opiskelijakunta OSAKOn jäseneksi, voit myös helposti liittyä OSASTOn jäseneksi kohdan “Liity samalla oman ainejärjestösi jäseneksi” alla klikkaamalla OSASTOn kohdalta. Liittyminen OSASTOon on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään!

OSASTOn tavoitteena on huolehtia siitä, että opiskelusi on mukavaa sotella – pyrimmekin kehittämään yhteisöllisyyttä järjestämällä sote-alan opiskelijoille erilaisia tapahtumia ja mukavia yllätyksiä opiskelupäivien piristykseksi! OSASTO ylläpitää Hyvän Onnen -kahviota eli HOKia, joka on opiskelijoiden taukotila Louhen 3. kerroksen B-siiven perällä. Olemme myös aktiivisesti yhteydessä Oamkin henkilökuntaan ja edustamme erilaisissa työryhmissä sote-alan opiskelijoita.

Jos jokin opiskeluun liittyvä asia askarruttaa sinua, niin ole meihin rohkeasti yhteydessä! Palvelupisteemme sijaitsee Kontinkankaan kampuksella, Louhi-rakennuksen pääaulassa. Toimiston aukioloajat selviävät parhaiten Instagramista, Facebookista tai toimiston ovesta. Jaamme toimistolla OSAKOn opiskelijakortteja ja -tarroja sekä myymme haalareita ja haalarimerkkejä. Meiltä voit myös lunastaa OKKL:n sporttipassitarran itsellesi.

Toimintamme kaipaa vuosittain uusia tekijöitä ja ajatuksia – olet tervetullut mukaan toimintaamme milloin vain! Yhdistyksen hallitus valitaan vuoden lopussa, mutta toimintaamme voit liittyä myös varajäsenenä tai toimihenkilönä. Kaikki toiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen. Tule rohkeasti juttelemaan meidän kanssa tai vaikka juomaan kahvia kanssamme toimistolle!

OSASTOn hallituslaiset tunnistaa helposti mustasta kollarista, jonka selässä lukee OSASTO+.

Oulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden koulutusalajärjestö ry, OSASTO ry
Kontinkankaan kampus
Kiviharjuntie 4, 90220 Oulu
osasto.ry@gmail.com
facebook.com/OSASTOry
Instagram: @osastory

Haalarien väri: Värikkään valkoinen

osaston haalarit

OTE ry

Linnanmaan kampus: tekniikan alan koulutus

oten logo

Oamkin tekniikan opiskelijat OTE ry on jäsenmäärältään suurin koulutusalajärjestö Oulun ammattikorkeakoulussa. Yhdistys ajaa tekniikan opiskelijoiden asioita ja etuja, niin kouluun kuin myös opiskelijakuntaan päin. Jäseneksi pääset etsimällä kide.app:in kautta OTE ry jäsenyys. Jäsenyys on ilmainen.

Jäseneksi liittymällä saat useita rahanarvoisia etuja, muun muassa 20 euron alennuksen haalareista. Yhdistyksellämme oli Kotkantien kampuksella myymälä ja tämän myymälän jäämistöä myymme Linnanmaan kampuksella toimistosta käsin. Meiltä löytyy mm. opiskelutarvikkeita sekä oppikirjoja. Toimistolta löytyy myynnistä myös haalarimerkkejä sekä tärkeimmät eli tekniikan opiskelijahaalarit. Näiden lisäksi OTE palvelee tekniikan opiskelijoita järjestämällä useita tapahtumia vuoden aikana, joihin pääset jäsenenä alennettuun opiskelijahintaan tai täysin ilmaiseksi.

Yhdistyksemme toimiston sijainti selviää yhdistyksen sosiaalisesta mediasta. Toimistossamme istuu päivisin usein porukkaa ja sieltä voikin tulla vapaasti kyselemään asioista tai muuten vaan juttelemaan kahvikupposen äärellä. Lisätietoja yhdistyksestämme löydät myös nettisivuiltamme. Käy siis tykkäämässä OTE:n Facebook-sivuista ja seuraa meitä Instagramissa ja pysyt ajan tasalla juuri sinua koskevista tapahtumista ja tilaisuuksista.

Oamkin tekniikan opiskelijat, OTE ry
Linnanmaan kampus, siipi 5D, 2 krs.
OTE ry kide.app:issa
www.otery.net
facebook.com/OTEry.net
Instagram: @oteryvirallinen

Haalarien väri: keltainen

oten haalarit

Outo ry

Linnanmaan kampus: liiketalouden koulutus

outo ry:n logo

Oulun Tradenomiopiskelijat Outo ry on Oulun Ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden edunvalvontajärjestö, joka syntyi 2017 kun Oulun Tradenomiopiskelijayhdistys Ultra ry ja Oulun Tradenomiopiskelijat Otro ry yhdistyivät. Sen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä kaikki Oulun ammattikorkeakoulussa tradenomi-, BBA-, tai tradenomi (YAMK) -tutkintoa opiskelevat henkilöt.

Outo ry tarjoaa jäsenilleen edunvalvontaa koulutukseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa, tutor- ja uraohjauspalveluja, koordinoi opiskelijatiimejä sekä järjestää opiskelijabileitä. Outo ry haluaa tehdä liiketalouden opiskelusta mieluisampaa ja helpompaa ja se toimii myös linkkinä opiskelijoiden ja opettajien välillä, kerää ja välittää palautetta, parannusehdotuksia ja uusia ideoita. Outo ry on Tradenomiopiskelijoiden paikallisyhdistys. Tähtäämme toiminnallamme opiskelijoiden työelämävalmiuksien parantamiseen ja opiskelijoiden viihtyisään opiskelijaelämään Oulun ammattikorkeakoulussa.

Outo ry:n toimisto on avoinna pääsääntöisesti arkipäivisin. Jos jokin mietityttää, sähköpostitse tai hihasta nykäisemällä Outo ry:n hallitukselta voi kysyä apua milloin vain.

Oulun Tradenomiopiskelijat ry, Outo
Linnanmaan kampus, siipi 5D, 2 krs.
www.outory.fi
facebook.com/OUTOry
Instagram: @outory

Haalareiden väri: mintunvihreä

outo ry:n haalarit

Arkko ry

Linnanmaan kampus: rakennusarkkitehtien koulutus

arkon logo

Arkko ry, eli virallisimmin Oulun rakennusarkkitehtiopiskelijat ry on Oamkin rakennusarkkitehtien oma järjestö ja toimintamme on ollut aktiivista vuodesta 2015 lähtien.

Me arkkolaiset järjestämme opiskelijoille erilaisia hauskoja ja hyödyllisiä tapahtumia aina saunailloista Euroopan excursioihin ja opetusta tukeviin luentoihin, sekä pyrimme tukemaan opiskelijoiden suhteita työelämään ja tutustumista muihin kanssa opiskelijoihin. Teemme opettajien, eri opiskelijajärjestöjen ja yritysten kanssa yhteistyötä ja kuulemme mielellämme opiskelijoidemme toiveita toimintamme suhteen.

Arkon hallituslaiset auttavat mielellään opiskelijoita erilaisissa tilanteissa ja meidät tavoittaa helpoiten sähköpostilla osoitteesta arkkory@gmail.com.

Me arkkolaiset toivotamme kaikki uudet opiskelijat tervetulleiksi mukaan joukkoomme!

Oulun rakennusarkkitehtiopiskelijat ry, Arkko ry
Linnanmaan kampus, siipi 5D, 2 krs.
facebook.com/oulunrakennusarkkitehtiopiskelijat
Instagram: @arkko_ry

Oulun insinööriopiskelijat OIO ry

Insinööriopiskelijoiden ammattiliitto

oion logo

Oulun insinööriopiskelijat OIO ry on Oulun alueella toimiva Insinööriopiskelijaliitto IOL:n paikallisyhdistys. OIO ry:n tehtävänä on jäsenistönsä ammatillisten, yhteiskunnallisten, sekä muiden mahdollisten asioiden ajaminen paikallisella tasolla.

OIO järjestää lukuvuoden aikana tapahtumia opiskelijoille. Luvassa on mm. biljarditurnaukset keväisin ja syksyisin, ja vappuna perinteinen Tynskän työntö!

Löydät meidät Facebookista ja Instagramista @oio_ry!

Oulun insinööriopiskelijat, OIO ry
Linnanmaan kampus, siipi 5D, 2 krs.
facebook.com/oiory
Instagram: @oio_ry

Tanssinopettajaopiskelijat ry

tanssinopettajaopiskelijoiden logo

Tanssinopettajaopiskelijat ry on vuonna 2017 perustettu yhdistys, joka ajaa tanssinopettajaksi opiskelevien etuja ja vaikuttaa jäsentensä opiskelun olosuhteisiin sekä tulevaa työelämää koskeviin kysymyksiin.

Tanssinopettajaopiskelijat ry (TOO) vaikuttaa Oulun ammattikorkeakoulussa tanssin tutkinto- ohjelmatiimissä sekä osaltaan edistää yhteisöllisyyttä tanssinopettajaksi opiskelevien sekä opiskelijoiden ja henkilöstön välillä. Yhdistys on myös Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry:n jäsenjärjestö.

Tanssinopettajaopiskelijat ry
tanssinopettajaopiskelijat@gmail.com
facebook.com/Tanssinopettajaopiskelijat
Instagram: @tanssiopeopiskelijat