Oulun ammattikorkeakoulussa toimii opiskelijajärjestöjä, jotka keskittyvät oman koulutusalansa opiskelijoiden asioiden ajamiseen ja yhteishengen luomiseen yhteistyössä opiskelijakunta OSAKOn kanssa. Jokaisella kampuksella on yksi tai useampi opiskelijajärjestö. Osa opiskelijajärjestöistä tarjoaa myös myymälä- ja kahvilapalveluja. Opiskelijahaalarit, joista ammattikorkeakoulun opiskelijat tunnistavat toisensa opiskelijatapahtumissa, voit hankkia oman alasi koulutusalajärjestöltä.

Kultti ry

Kotkantien kampus: viestinnän, tanssin ja musiikin koulutus

kultin logo

Kultti ry on kulttuurialan – musiikin, tanssin ja viestinnän – opiskelijoiden ikioma koulutusalajärjestö. Kultti valvoo etujasi ja mikä tärkeintä, järjestää aktiviteetteja sekä koulupäivien aikana että vapaa-ajalla.

Liittymällä OSAKOon voit samalla liittyä maksutta Kultti ry:n jäseneksi ja saada Kultin jäsenedut. Jäsenyydestä on paljon hyötyä: saat esimerkiksi kulttuurialan viininpunaiset haalarit halvemmalla!

Kultti ry myy edullista kahvia (oma kuppi mukaan!) legendaarisessa kahvihuoneessaan Kotkantien kampuksen kulttuurialan siiven toisessa kerroksessa. Kahvihuoneesta löytyy myös tietokone, mikro ja jääkaappi, jotka ovat kaikkien vapaasti käytettävissä. Mikäli väsymys pääsee yllättämään, löytyy sieltä sohvia, joilla voi ottaa pienet torkut vaikka kesken koulupäivän!

Kultin toimisto löytyy kahvihuoneen välittömästä läheisyydestä. Kultin toimisto on auki keskiviikkoisin kello 11-13 ja poikkeuksista pyritään ilmoittamaan Facebookissa. Toimistolta saat opiskelijakortit, lukuvuositarrat, tapahtumaliput sekä apua ja tukea askarruttaviin asioihin.

Kultti järjestää monenlaista kivaa tapahtumaa lukuvuoden aikana. Perinteisiä, jokavuotisia tapahtumia ovat esimerkiksi syksyllä järjestettävä rastisuunnistus sekä kevään Latotanssit ja Grillikauden avajaiset yhdessä Luva ry:n kanssa. Kultin toimintaan kuuluvat oleellisena osana myös saunaillat.

Kultin toimintaa pyörittävät hallitus ja toimihenkilöt, joka valitaan syksyisin vuodeksi kerrallaan. Kaikki ovat tervetulleita mukaan Kultin toimintaan – hallituksen jäsenenä tai osallistumalla aktiivisesti toimintaan.

Oamkin kulttuurialan opiskelijat ry (Kultti)
Kotkantie 1, 90250 Oulu
kultti@students.oamk.fi
facebook.com/kulttiry
instagram.com/kulttiry

Haalarien väri: viininpunainen

kultin haalarit

Luva ry

Kotkantien kampus: luonnonvara-alan koulutus

luvan logo

Luva ry on Oamkin luonnonvara-alan opiskelijoiden koulutusalajärjestö. Luonnonvara-alalla opiskellaan maaseutuelinkeinoja (agrologi). Luva ry:n hallitus ja jäsenet ovat opiskelijoita. Jäseneksi voi liittyä samassa yhteydessä, kun liittyy opiskelijakunta OSAKOn jäseneksi. Luvan jäsenyys on ilmaista.

Luva järjestää tapahtumia yhdessä OSAKOn ja muiden koulutusalajärjestöjen kanssa, mutta myös omia saunailtoja ja retkiä. Lisäksi Luva osallistuu muiden agrologiopiskelijoiden vuosittain järjestämiin Syyskisoihin sekä Nuijaturnaukseen. Syyskisoissa lajina on perinteisesti sähly ja Nuijaturnauksessa lentopallo. Pelaamisen lisäksi olennaisena osana on verkostoituminen, sillä kokoontuuhan kisoissa saman katon alle toistasataa saman alan opiskelijaa ympäri Suomen.

Suurella kampuksella koulutusalajärjestön ääni pyritään saamaan kuuluviin myös päättävälle taholle asti. Luva ry huolehtii monista opiskelijan arkeen kuuluvista asioista ja toimii opiskelijoiden äänitorvena tutkinto-ohjelmien ja luonnonvara-alan koulutuksen kehittämisessä.

Tule rohkeasti käymään toimistollamme Kotkantiellä ja nauttimaan kuppi kahvia! Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Seuraa meitä myös somessa!

Oulun ammattikorkeakoulun luonnonvara-alan opiskelijat Luva ry
Kotkantie 1, 90250 Oulu
luva.hallitus@gmail.com
facebook.com/luvary
instagram.com/luvaryvirallinen

Haalarien väri: metsänvihreä ja viljankeltainen

luvan haalarit

OSASTO ry

Kontinkankaan kampus: sosiaali- ja terveysalan koulutus

osaston logo

OSASTO ry on koulutusalajärjestö, joka ajaa Oamkissa sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden etua. OSASTO tekee yhteistyötä opiskelijakunta OSAKOn kanssa ja tarjoaa palveluitaan opiskelijakunnan jäsenille palvelupisteellään. Kun tilaat opiskelijakortin ja liityt opiskelijakunta OSAKOn jäseneksi, voit myös helposti liittyä OSASTOn jäseneksi klikkaamalla rastin ”Haluan liittyä koulutusalajärjestöön” -ruutuun. Liittyminen OSASTOon on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään!

OSASTOn tavoitteena on huolehtia siitä, että opiskelusi on mukavaa sotella - pyrimmekin kehittämään yhteisöllisyyttä järjestämällä sotealan opiskelijoille erilaisia tapahtumia ja mukavia yllätyksiä opiskelupäivien piristykseksi! OSASTO ylläpitää Hyvän Onnen -kahviota eli HOKia, joka on opiskelijoiden taukotila Louhen 3. kerroksen b-siiven perällä. Olemme myös aktiivisesti yhteydessä Oamkin henkilökuntaan ja edustamme erilaisissa työryhmissä sotealan opiskelijoita. Jos jokin opiskeluun liittyvä asia askarruttaa sinua, niin ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Palvelupisteemme sijaitsee Kontinkankaan kampuksella, Louhi-rakennuksen pääaulassa. Toimiston aukioloajat selviävät parhaiten Facebookista tai toimiston ovesta. Jaamme toimistolla OSAKOn opiskelijakortteja ja -tarroja sekä myymme tapahtumalippuja, haalareita ja haalarimerkkejä. Meiltä voit myös lunastaa OKKL:n sporttipassitarran itsellesi.

Toimintamme kaipaa vuosittain uusia tekijöitä ja ajatuksia - olet tervetullut mukaan toimintaamme milloin vain! Yhdistyksen hallitus valitaan vuoden lopussa, mutta toimintaamme voit liittyä myös varajäsenenä tai toimihenkilönä. Tule rohkeasti juttelemaan meidän kanssa! OSASTOn hallituslaiset tunnistaa helposti mustasta hupparista, jonka selässä lukee OSASTO+.

OSASTO ry
Kontinkankaan kampus
Kiviharjuntie 4, 90220 Oulu
osasto.ry@gmail.com
facebook.com/OSASTOry
instagram.com/osastory

Haalarien väri: Värikkään valkoinen

osaston haalarit

OTE ry

Kotkantien kampus: tekniikan alan koulutus

ote:n logo

Oamkin tekniikan opiskelijat OTE ry on jäsenmäärältään suurin koulutusalajärjestö Oulun ammattikorkeakoulussa. Yhdistys ajaa tekniikan opiskelijoiden asioita ja etuja, niin kouluun kuin myös opiskelijakuntaan päin. Jäseneksi pääset samalla, kun liityt opiskelijakunnan jäseneksi ja muistat rastittaa pienen kohdan "Haluan liittyä maksutta koulutusalajärjestöön". Jäseneksi liittymällä saat useita rahanarvoisia etuja, muun muassa 20€ alennuksen haalareista. Yhdistyksellämme on Kotkantien kampuksella myymälä, jossa myydään mm. opiskelutarvikkeita, kirjoja, makeisia ja virvokkeita sekä tietenkin yhdistyksen haalareita ja haalarimerkkejä. Näiden lisäksi OTE palvelee tekniikan opiskelijoita järjestämällä useita tapahtumia vuoden aikana, joihin pääset jäsenenä alennettuun opiskelijahintaan tai täysin ilmaiseksi.

Yhdistyksemme toimisto sijaitsee Kotkantien kampuksella 1. kerroksessa pääaulan portaikon luona. Toimistossamme istuu päivisin usein porukkaa ja sieltä voikin tulla vapaasti kyselemään asioista tai muuten vaan juttelemaan kahvikupposen äärellä. Toimistomme vierestä löydät yhdistyksen ilmoitustaulun, jota seuraamalla pysyt tietoisena OTE:n ja OSAKOn järjestämistä tapahtumista. Lisätietoja yhdistyksestämme löydät myös netti- ja Facebook-sivuiltamme. Käy siis tykkäämässä OTE:n Facebook-sivuista ja pysyt ajan tasalla juuri sinua koskevista tapahtumista ja tilaisuuksista.

Oamkin tekniikan opiskelijat OTE ry
Kotkantie 1, 90250 Oulu
www.otery.net
facebook.com/OTEry.net
instagram.com/oteryvirallinen

Haalarien väri: keltainen

ote:n haalarit

Outo ry

Teuvo Pakkalan kadun kampus: liiketalouden koulutus

outo ry:n logo

Oulun Tradenomiopiskelijat Outo ry on Oulun Ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden edunvalvontajärjestö, joka syntyi 2017 kun Oulun Tradenomiopiskelijayhdistys Ultra ry ja Oulun Tradenomiopiskelijat Otro ry yhdistyivät. Sen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä kaikki Oulun ammattikorkeakoulussa tradenomi-, BBA-, tai tradenomi (YAMK) -tutkintoa opiskelevat henkilöt. Outo ry tarjoaa jäsenilleen edunvalvontaa koulutukseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa, tutor- ja uraohjauspalveluja, koordinoi opiskelijatiimejä, järjestää opiskelijabileitä, pyörittää opiskelijakahviota sekä välittää opiskelijakortteja ja sporttipasseja.

Outo ry haluaa tehdä opiskelusta liiketalouden kampuksella mieluisampaa ja helpompaa ja se toimii myös linkkinä opiskelijoiden ja opettajien välillä, kerää ja välittää palautetta, parannusehdotuksia ja uusia ideoita. Outo ry on Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n paikallisyhdistys. Tähtäämme toiminnallamme opiskelijoiden työelämävalmiuksien parantamiseen ja opiskelijoiden viihtyisään opiskelijaelämään Oulun ammattikorkeakoulussa. Outo ry:n toiminnan näkyvin puoli on kampuksen kellarissa sijaitseva Cafe Carma, jonka vierestä löytyy myös järjestön toimisto. Outo ry:n toimisto on avoinna pääsääntöisesti arkipäivisin aina kun ovi on auki. Jos jokin mietityttää, sähköpostitse tai hihasta nykäisemällä Outo ry:n hallitukselta voi kysyä apua milloin vain.

Oulun Tradenomiopiskelijat ry (Outo)
Teuvo Pakkalan katu 19, 90100 Oulu
www.outory.fi
facebook.com/OUTOry
instagram.com/outory

Haalareiden väri: mintunvihreä

outo ry:n haalarit

OULUN RAKENNUSARKKITEHTIOPISKELIJAT ry (ARKKO)

Kotkantien kampus: rakennusarkkitehtien koulutus

arkko ry

Oulun rakennusarkkitehtiopiskelijat ry (Arkko) on kaikkien rakennusarkkitehdiksi opiskelevien ikioma opiskelijajärjestö. Vuonna 2015 perustettu Arkko järjestää rakennusarkkitehtiopiskelijoiden yhteishenkeä nostattavia tapahtumia ja ekskursioita, toimii linkkinä työelämään sekä osallistuu rakennusarkkitehtikoulutuksen kehittämiseen. Liittyminen tapahtuu näppärästi osoitteessa www.bit.ly/liityarkkoon.

Mieltä askarruttavissa kysymyksissä voit olla yhteydessä puheenjohtajaan tai muihin hallituksen jäseniin. Uudet toimijat ovat aina tervetulleita, joten laita rohkeasti viestiä, jos haluat lähteä mukaan järjestömme toimintaan!

Oulun rakennusarkkitehtiopiskelijat ry (Arkko)
Eerika Kihlström, puheenjohtaja

facebook.com/oulunrakennusarkkitehtiopiskelijat

TRAPESTI oy

trapesti

Trapesti on vuonna 2003 perustettu opiskelijayritys, joka toimii Teuvo Pakkalan kadun kampuksella. Se tarjoaa markkinointiviestinnän, taloushallinnon ja digitaalisen median palveluita. Toiminnassa hyödynnetään Oamkin opiskelijoiden vahvuuksia ja sen tavoitteena on opiskelijoiden työelämäyhteyksien ja liiketaloudellisen osaamisen edistäminen. Trapestin toimisto löytyy Teuvo Pakkalan kadun kampuksen kellarista.

info@trapesti.fi
www.trapesti.fi

Oulun insinööriopiskelijat OIO ry

Insinööriopiskelijoiden ammattiliitto

oio:n logo

Oulun insinööriopiskelijat OIO ry on Oulun alueella toimiva Insinööriopiskelijaliitto IOL:n paikallisyhdistys. OIO ry:n tehtävänä on jäsenistönsä ammatillisten, yhteiskunnallisten, sekä muiden mahdollisten asioiden ajaminen paikallisella tasolla.

OIO järjestää lukuvuoden aikana tapahtumia opiskelijoille. Luvassa on mm. biljarditurnaukset keväisin ja syksyisin, ja vappuna perinteinen Tynskän työntö!

Löydät meidät Facebookista, Instagramista @oio_ry sekä Kotkantien kampukselta kolmannesta kerroksesta huoneesta 3330, jossa on tarjolla seuraa ja ilmaista kahvia!

Oulun Insinööriopiskelijat OIO ry
Kotkantie 1, 90250 OULU, huone 3330

Tanssinopettajaopiskelijat ry

tanssinopettajaopiskelijoiden logo

Tanssinopettajaopiskelijat ry on vuonna 2017 perustettu yhdistys, joka ajaa tanssinopettajaksi opiskelevien etuja ja vaikuttaa jäsentensä opiskelun olosuhteisiin sekä tulevaa työelämää koskeviin kysymyksiin.

Tanssinopettajaopiskelijat ry (TOO) vaikuttaa Oulun ammattikorkeakoulussa tanssin tutkinto-ohjelmatiimissä sekä osaltaan edistää yhteisöllisyyttä tanssinopettajaksi opiskelevien sekä opiskelijoiden ja henkilöstön välillä. Yhdistys on myös Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry:n jäsenjärjestö.

Tanssinopettajaopiskelijat ry
tanssinopettajaopiskelijat@gmail.com