9.10.2020

Vetoomus koronaviruksen leviämisen pysäyttämiseksi – OSAKO ei järjestä Osakoweeniä, muutoksia päivystysaikoihin

Ammattikorkeakoulujen rehtorit ja opiskelijakunnat vetoavat opiskelijoihin koronaviruksen leviämisen pysäyttämiseksi. Me kaikki voimme omilla toimillamme vähentää riskiä, että kampuksia ei jouduta koronan vuoksi sulkemaan. Voit lukea koko tiedotteen Oivasta, tai täältä: https://www.oamk.fi/fi/oamk/ajankohtaista/?kieli=&ak_osio=uutisjuttu&kid=68&tiedote_id=66279.

Tartuntaketjujen vuoksi useiden korkeakoulujen kampuksia on suljettu mm. Vaasassa ja Savonlinnassa. Haluamme osaltamme vaikuttaa siihen, että Oamkin opiskelijat pääsevät jatkossakin kampuksille ruokailemaan ja tekemään ryhmätöitä. Tämän vuoksi OSAKOn hallitus on päättänyt myös, että perinteistä Osakoween-tapahtumaa ei järjestetä tänä syksynä.

Itsenäisen opiskelun viikon jälkeen OSAKOn päivystys siirtyy supistettuun päivystykseen. 26.10. alkaen päivystämme Linnanmaan toimistollamme tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10–14. Maanantaisin ja perjantaisin olemme suljettuna. Toimisto on suljettuna kokonaan itsenäisen opiskelun viikon ajan. 

Etäopiskelu ja tilanteiden jatkuva muuttuminen ottavat monilla ymmärrettävästi koville. OSAKO haluaa muistuttaa, että tukipalveluita ja apua on saatavilla. Opiskeluhaasteisiin saa apua esimerkiksi Oamkin opintopsykologeilta. Voit myös aina olla yhteydessä opiskelijakuntaasi, niin voidaan yhdessä miettiä, mitä tehdä tai kehen ottaa yhteyttä. Voit esimerkiksi soittaa meille http://www.osakoweb.fi/yhteystiedot/, tai laittaa sähköpostia osoitteeseen osako@osakoweb.fi.

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!