Hallitus

Anttijussi Ripaoja

Puheenjohtaja

Yleinen edunvalvonta, Opiskeluhyvinvointi, Linnanmaan yhteiskampus, Oulaisten kampus

anttijussi.ripaoja@osakoweb.fi
050 317 4937

Emma Salminen

Varapuheenjohtaja

Yleinen edunvalvonta, Koulutuksen kehittäminen, Opiskelijatapahtumat,  Tapahtuma- ja yritysyhteistyö, OSAKOn kulttuuritiimi, Teuvo Pakkalan kadun kampus

emma.salminen(at)osakoweb.fi
p. 050 563 2068

Juho-Elias Mäkimartti

Hallituksen jäsen

Koulutuspoliittiset asiat, Koulutuksen kehittäminen, Tutkinto-ohjelmatiimitoiminta Ahotointi, OSAKOn koulutuksen kehittämisen tiimi, Kotkantien kampus (tekniikka ja luonnonvara)

juho-elias.makimartti(at)osakoweb.fi
p. 050 317 4936

Mikko Suonvieri

Hallituksen jäsen

Sosiaalipoliittiset asiat, Liikunta ja hyvinvointi, Hyvinvointituutorointi, OSAKOn liikunta- ja hyvinvointitiimi, Häirintäyhdyshenkilötoiminta, Perheelliset opiskelijat, Kontinkankaan kampus

mikko.suonvieri(at)osakoweb.fi
p. 050 563 1614

Emma Hannonen

Hallituksen jäsen

Kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvonta, OSAKOn kansainvälinen tiimi, Kunta- ja maakuntapoliittiset asiat, Kestävä kehitys ja ympäristöasiat, OSAKOn kestävän kehityksen tiimi, Kotkantien kampus (kulttuuri)

emma.hannonen(at)osakoweb.fi
p. 050 317 4938

Sami Tuominen

Hallituksen jäsen

Vertais-, kansainvälinen-, monimuoto- ja kokemustuutorointi, OSAKOn tuutoritiimi

sami.tuominen(at)osakoweb.fi
p. 050 563 1888

Työntekijät

Tapio Korhonen

Pääsihteeri

Opiskelijakortit, Talous-, henkilöstö- ja tietohallinto, Yhteistyömahdollisuudet

tapio.korhonen(at)osakoweb.fi
p. 050 317 4933

Elli Tervo

Asiantuntija

Viestintä, Kansainväliset asiat, Ystäväperhetoiminta

elli.tervo(at)osakoweb.fi
p. 050 317 4935

Etsitkö jotain muuta henkilöä? Yhteystietoja löytyy myös täältä ja täältä.

palvelupisteet

Oamkissa toimii viisi opiskelijajärjestöä, joiden toimistot ovat myös OSAKOn palvelupisteitä. Palvelupisteeltä voit esimerkiksi noutaa tilaamasi opiskelijakortin tai ostaa lippuja OSAKOn tapahtumiin.

kartan toimipisteet

osakon toimisto

Kajaanintie 32 D 61, 90130 Oulu (Välkkylä)

Avoinna maanantaista torstaihin klo 10.00 – 16.00, perjantaisin suljettu.

Tarkistathan mahdolliset poikkeukset ajankohtaista-sivulta.

kotkantien kampus

Tekniikka: OTE ry:n myymälä (kampuksen pääaula)

Luonnonvara-ala: Luva ry:n toimisto (1. kerros, F-siipi)

Kulttuuriala: Kultti ry:n toimisto (2.kerros, Galleria O:n lähellä)

Teuvo Pakkalan kadun kampus

Outo ry:n toimisto ja Café Càrma (kellarikerros)

Kontinkankaan kampus

OSASTO ry:n toimisto (1. kerroksen aula)

Yrittäjä! haluaisitko tehdä yhteistyötä?

Opiskelijakunta OSAKO edustaa noin 8500 Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijaa. Yrityksille, järjestöille ja muille toimijoille on tarjolla useita eri tapoja tavoittaa nämä opiskelijat. Ilmoitusten ja mainosten tarkat hinnat löydät OSAKOn mediakortista. Jos olet kiinnostunut mainostamaan palveluitasi Oamkin opiskelijoille tai kaipaat lisätietoa, olethan yhteydessä OSAKOn pääsihteeriin.

osakoweb.fi

OSAKOn kotisivuille voidaan laittaa näkyviin yrityksen mainosbanneri, joka toimii suorana linkkinä yrityksen sivuille. Mikäli yritys on kiinnostunut tarjoamaan etuja opiskelijakunnan jäsenille, lisätään yrityksen tiedot sekä linkki kotisivuilta löytyviin jäsenetuihin. Opiskelijat ohjautuvat OSAKOn kotisivuille myös Facebook-sivulta, jolla on yli 4000 seuraajaa.

Jäsenedut

OSAKO tarjoaa yhdessä paikallisten yritysten kanssa etuja jäsenilleen. Yhteistyökumppanit on listattu jäsenetuihin. OSAKO tiedottaa jäseniään uusista eduista ja nostaa esille etuja tarjoavia yrityksiä mm. joka toinen viikko kaikille Oamkin opiskelijoille lähetettävässä uutiskirjeessä. Opiskelijakunnan jäsenen tunnistaa Suomen opiskelijakuntien liiton, eli SAMOKin, kuvallisesta kortista.

Tapahtumat

OSAKO järjestää vuoden aikana useita baari- ja ulkoilmatapahtumia, joiden kävijämäärät vaihtelevat 300:sta 1700 henkilöön. Sponsorit saavat näkyvyyttä tapahtumaa markkinoitaessa ja/tai paikan päällä.

Anna palautetta

Mättääkö opinnoissasi jokin? Haluatko kiittää OSAKOa hyvistä bileistä? Olet oikeassa paikassa.

Palautteen saa antaa nimen kera tai ilman.

" />
Anttijussi Ripaoja

Puheenjohtaja

anttijussi.ripaoja@osakoweb.fi
050 317 4937

Moi! Olen Anttijussi, 24-vuotias ex-kajaanilainen ja tuleva toimittaja.

Oamkissa minulla alkaa journalistiopintojeni neljäs vuosi ja tänä vuonna toimin OSAKOn hallituksen puheenjohtajana. Aiemmin olen muun muassa toiminut kulttuurin koulutusalajärjestön Kultti ry:n hallituksessa ja puheenjohtajana.

Olen myös ollut kolmesti ehdolla OSAKOn edustajistovaaleissa, jääden joka kerta varasijalle. Tänä vuonna aion yrittää vielä kerran, josko pääsisin läpi.

Vapaa-ajallani tykkään ottaa iisisti ja laiskotella. Harrastuksia on ollut vuosien varrella monia: olen pelannut ainakin futista, tennistä, pesistä ja korista; harrastanut telinevoimistelua, judoa, skeittausta, parkouria ja frisbeegolfia sekä soittanut pianoa, kitaraa, rumpuja, bassoa. Saatoin unohtaa jotain.

Nykyisin lähinnä syön, juon, lihon ja pyöritän tämän opiskelijakunnan arkea. Pidän myös korttipeleistä, erityisesti pokerista. Sitä tulee pelattua edelleenkin, mutta kaikki muut edellä mainitut harrastukset ovat jääneet taka-alalle. Kitara minulta vielä löytyy ja osaan sitä yhä jonkin verran soittaakin.

Fun fact: Lapsuudenkodistani on lähimpään kauppaan matkaa tasan 105 kilometriä.

" />
Emma Salminen

Varapuheenjohtaja

emma.salminen(at)osakoweb.fi
p. 050 563 2068

Moikka! Oon Emma ja alunperin olen Helsingistä, mutta olen asustellut Oulussa elokuusta 2016. Opiskelen Teuvo Pakkalan kadulla, tutummin Tepalla, liiketalouden tradenomiksi. Vapaa-ajallani katson ehkä vähän liiankin paljon hömppää Netflixistä.

" />
Juho-Elias Mäkimartti

Hallituksen jäsen

juho-elias.makimartti(at)osakoweb.fi
p. 050 317 4936

Tervehys! Olen Juho-Elias ja opiskelen meillä Oamkissa energiatekniikkaa. Keminmaalaislähtöisenä Lapinvahvistuksena touhuilen OSAKOssa koulutuspolitiikan tontilla. Vapaa ajalla tykkään erilaisista teknisisitä härpäkkeistä ja pidän itseni pirteänä säännöllisen epäsäännöllisellä liikunnalla.

En keksinyt hauskaa faktaa itsestäni, joten tässä hauska quote: ”Ainoat oppineet ovat itseoppineet, me muut olemme opiskelleet.”

" />
Mikko Suonvieri

Hallituksen jäsen

mikko.suonvieri(at)osakoweb.fi
p. 050 563 1614

Moro! Oon Mikko, kotosin Raumalta (Raum) ja Hailuodosta (Luovosta).

Opiskelen Oamkissa automaatiotekniikkaa ja saatan silloin tällöin näkyä OTE ryn toimiston kalusteena. Olen toiminut sekä tekniikan opiskelijoiden järjestössä että insinööriopiskelijoiden paikallisyhdistyksessä.

Kun ehdin vapaalle, niin kokeilen valmistaa uusia ruokia, matkustelen, kuuntelen musiikkia, katson leffoja, pelaan lautapelejä sekä videopelejä, luen kirjoja tai juoksen koirien kanssa kilpaa. Kaupanpäällisenä myös huono huumori. Ja joskus jään suustani kiinni, kukaan ei koskaan opettanut olemaan hiljaa.

Raaka fakta: Kukaan ei koskaan opettanut minua olemaan hiljaa. Ja aamuisin vietän useita tunteja peilin edessä koittaen löytää täydellistä kampausta. Ja ananakset kuuluvat pizzaan.

" />
Emma Hannonen

Hallituksen jäsen

emma.hannonen(at)osakoweb.fi
p. 050 317 4938

Hei! Olen Emma Hannonen, neljännen vuoden musiikkipedagogiopiskelija. Olen kotoisin Suomen Riihimäeltä ja sydäntäni lähellä on klassinen laulu, kissat, opiskelijaedunvalvonta ja kv-asiat.
Lempiharrastuksiani ovat yhdyssanat, kahvi, ruoanlaitto ja jooga. Haluaisin alkaa harrastamaan kissa-agilitya vuoden vanhan kissavauvani Papun kanssa.

Fun fact: puhun parempaa saksaa kuin englantia ja parempaa italiaa kuin ruotsia.

" />
Sami Tuominen

Hallituksen jäsen

sami.tuominen(at)osakoweb.fi
p. 050 563 1888

Opiskelen Oamkissa auto- ja kuljetustekniikan insinööriksi. Tämän hetken ammattitittelini on autoasentaja. Kotoisin olen Pudasjärveltä aka Pudis.

Opiskeluaikanani olen toiminut aktiivisesti kaikessa lähes kaikessa opiskelijatoiminnassa. Näitä pestejä ovat olleet mm. Oamkin tekniikan opiskelijat OTE ry:n hallitus, tuutorointi, OSAKOn edustajisto ja vaalilautakunta sekä nyt OSAKOn hallitus.

OSAKOn hallituksessa toimenkuvaani kuuluu vertaistuutoroinnista vastaamisen lisäksi muiden hallituslaisten auttaminen heidän asioissaan. Vastaan myös suurelta osalta toimiston teknisestä puolesta.

Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu ultimaten peluu Oulun Disquitos -seurassa sekä uutena ja aikaa vievänä harrastuksena 3D-tulostus. Muita ajan vietteitä ovat toimistolla (-illa ) hengailu ja aamuisin Kalevan Fingerporin läpikäynti yhdessä OSAKOn pääsihteerin ja puheenjohtajan kanssa.

" />
Tapio Korhonen

Pääsihteeri

tapio.korhonen(at)osakoweb.fi
p. 050 317 4933

Työtehtäviini kuuluu valvoa, että tilatut opiskelijakortit tavoittavat tilaajansa, OSAKOn järjestelmät toimivat ja toimijoillamme olisi parhaat mahdolliset olosuhteet toteuttaa opiskelijakunnan tehtäviä. Häärään taustalla, pidän seiniä pystyssä ja asiakirjat järjestyksessä.

Olen Oamkin omia kasvatteja ja toiminut opiskelijakunnan palveluksessa yli kymmenen vuoden ajan. Vaikka välillä olonsa tuntee tässä ympäristössä jo aika vanhaksi, on nimenomaan nuorten kanssa työskenteleminen tämän työn suola. Vapaa-ajalla juoksen tyttäreni perässä ja tämän mentyä nukkumaan saatan hieman rämpytellä kitaraa.

" />
Elli Tervo

Asiantuntija

elli.tervo(at)osakoweb.fi
p. 050 317 4935

Moro! Olen Elli, OSAKOn viestinnän ja kansainvälisten asioiden asiantuntija. Olen kotoisin kolomen jiin Kajjjaanista, josta päädyin Ouluun Vaasassa tehdyn mutkan kautta.

Vapaa-ajallani tykkään erilaisista projekteista: viimeisin projektini on vihdoinkin tulossa päätökseen, kun gradu on painoa vaille valmis ja valmistuminen koittaa joulukuussa. Seuraavasta en vielä tiedä, muuta kuin että sellainen tulee. En osaa olla tekemättä mitään, vaan aina pitää olla jotain käsillä.

Hauska fakta? Pidän itseäni ammattimuuttajana: viiden Vaasassa vietetyn vuoden aikana muutin yhdeksän kertaa.

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!